Våra tjänster för privatpersoner

Vi utför alla typer av elinstallationer och servicearbeten åt privatpersoner.

Vi på Elpartner kan erbjuda olika tjänster, till exempel byte av elcentral, installation av laddbox, smarta hem, Plejd, KNX med mera… 

Kontakta oss

Skriv in dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi hinner.

Byte av elcentral

Elcentralen är hjärtat i fastighetens elsystem och det är viktigt att den fungerar som den ska för att minimera risken för elfel och eldsvåda.

När det är dags att byta ut en elcentral är det viktigt att anlita en erfaren och pålitlig elektriker för att säkerställa att allt görs på ett säkert och effektivt sätt.

Elbilsladdare

Kontakta oss när det är dags att ta klivet mot eldrift till din bil. Vi installerar de flesta laddare som finns på marknaden och hjälper dig att hitta rätt alternativ för dig.

Vi sköter hanteringen av stöd för Grön Teknik från Skatteverket. Grön Teknik-avdraget gör att du kan få ersättning för upp till 50% av totalkostnaden för arbete, material och laddbox. Hör av dig för att få en offert!

Elinstallationer vid badrumsrenoveringar

El är en viktig del av vår moderna livsstil och används dagligen i våra hem. Men när det gäller elinstallationer i badrummet är det särskilt viktigt att vara uppmärksam på elsäkerheten.

Elinstallationer vid köksrenoveringar

Att utföra elinstallationer vid köksrenoveringar är en viktig process som inte bör glömmas bort. Genom att ha rätt elektrisk utrustning och installationer i köket kan funktionaliteten förbättras samtidigt som säkerheten ökar och risken för olyckor minskar.

Elinstallationer vid nybyggnation av villor

Att bygga en ny villa är en stor investering och det är viktigt att allt blir rätt från början. När det kommer till elinstallationer är det särskilt viktigt att välja en pålitlig och erfaren elfirma som kan ta hand om allt från planering till installation.

Smarta hem

I en tid där tekniken blir alltmer närvarande i våra hem och energipriser samtidigt skjuter i höjden är det alltmer aktuellt att kunna styra sin utrustning optimalt för sitt eget användande.