Elbilsladdare

Kontakta oss när det är dags att ta klivet mot eldrift till din bil. Vi installerar de flesta laddare som finns på marknaden och hjälper dig att hitta rätt alternativ för dig.

Vi sköter hanteringen av stöd för Grön Teknik från Skatteverket. Grön Teknik-avdraget gör att du kan få ersättning för upp till 50% av totalkostnaden för arbete, material och laddbox. Hör av dig för att få en offert! 

 

Kontakta oss

Skriv in dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi hinner.

Elbilsladdare

Allt fler väljer att skaffa en elbil för att minska sin påverkan på miljön och spara pengar på bränsle. Men för att kunna använda elbilen fullt ut behöver man också en laddningsstation hemma.

Att ladda din elbil kräver hög strömstyrka under en längre period. Ett vanligt eluttag och dess ledningar är inte dimensionerat för den sortens användning. Att belasta vägguttaget på det sättet kan leda till skador på både person och egendom. Elpartner i Karlstad erbjuder professionell installation av elbilsladdare för att hjälpa dig att ladda din elbil på ett säkert och effektivt sätt.

Olika typer av elbilsladdare

Vi på Elpartner har mångårig erfarenhet av elbilsladdare och du kan gärna kontakta oss för en konsultation för att vara helt säker på vilken typ av laddare du ska välja. Vi installerar laddboxar från flertalet kända leverantörer och kan därför vara flexibla för att hitta bäst lösning för just dig. Vanligt förekommande modeller i nuläget är bland andra Zaptec Go, Easee Charge Lite och Charge Amps Aura.

Anlita en behörig elektriker

Vi på Elpartner har lång erfarenhet av att installera elbilsladdare och vi arbetar med alla ledande varumärken. Vi kan hjälpa dig att välja rätt laddare för dina behov och önskemål, och vi installerar den på ett säkert och effektivt sätt. Vi ser också till att allt görs enligt de senaste säkerhetsnormerna.

Vi kan hjälpa dig med allt från att välja rätt plats för laddningsstationen och dragning av elledningar till programmering av laddaren så att den fungerar optimalt för just din elbil. Vi arbetar med olika typer av laddare, från vanliga väggmonterade laddare till mer avancerade laddningsstationer med möjlighet till snabbladdning.

Säkerhetsåtgärder att tänka på vid installation

När du väljer Elpartner för installation av din elbilsladdare kan du vara säker på att allt görs på ett säkert och effektivt sätt. Vi arbetar med de senaste teknologierna och använder endast produkter av högsta kvalitet. Vi ser också till att allt görs enligt de senaste säkerhetsnormerna.

Kontakta Elpartner i Karlstad

Vi på Elpartner är stolta över att erbjuda högkvalitativ installation av elbilsladdare till våra kunder i Karlstad och området runt omkring. 

Kontakta oss idag för att få mer information om våra tjänster och för att diskutera hur vi kan hjälpa dig att ladda din elbil på ett säkert och effektivt sätt hemma.